szállítás-költöztetés-fuvarozás-szallitas-koltoztetes-fuvarozas

Tapasztalat

Tisztelt Látogató / Leendő Ügyfél!

Cégem több éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés, szállítás és az ehhez tartozó szakmabeli kérdésekben. Igyekszünk a lehető leggyorsabban, legpontosabban árajánlatot adni és a helyszínre érkezni. Fontosnak tartjuk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink visszahívással és tovább ajánlással biztosítsák hírnevünket, ezáltal mi a legjobb tudásunk szerint ellátjuk a ránk bízott feladatot.

Ügyelünk bútorai, eszközei épségére csomagolással, fóliázással és a teherautón lévő szakszerű rögzítéssel. Megoldjuk a bútorok összeszerelését és a háztartási gépek bekötését, melyhez mi biztosítjuk az eszközöket. Nagyobb lakások, házak, irodák esetén ingyenes felmérést végzünk a Fix árajánlat elkészítéséhez. Megbízható és szakszerű munkát végzünk, igény esetén szakembert is tudunk biztosítani különböző munkálatokhoz, melyek a költöztetés folyamán gyakran felmerülnek (asztalos, víz, villany) szereléshez. Munkánkat jellemzi a jó hangulat a fiatalos lendület a megbízhatóság és a pontosság!

Tehergépjármű parkunk 1,5t-10t-ig terjed, az autómentők 3,5 t-ig hitelesítettek.
További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Pál Dániel
Move&Trans Kft.
Tel: +36 30 520 1596,
koltozzvelunk@gmail.com

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy cégünk Budapesti telephellyel rendelkezik

Ezért olyan esetekben tudjuk a legkedvezőbb feltételeket biztosítani, amikor legalább az egyik cím Budapesthez közeli, vagy budapesti.

Move &Trans Kft
2161 Csomád, Szent István u. 48.
+36 30 520 1596

Click to open a larger map

költözzvelünk.hu | minden jog fenntartva
Hívj minket!

Hívj Minket Most!